01:08 uur 16-12-2022

Mindbreeze benoemd tot Leider in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Insight Engines

Beoordeeld op basis van volledigheid van visie en vermogen tot uitvoering.

Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van appliances en clouddiensten op het gebied van informatie-inzicht en toegepaste kunstmatige intelligentie, is voor de vierde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Leider in het 2022 Gartner Magic Quadrant for Insight Engines. Mindbreeze scoorde het hoogst in vermogen tot uitvoering van alle 15 verschillende leveranciers die in het wereldwijde onderzoeksrapport werden geëvalueerd.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Download een gratis exemplaar van het rapport op de website van Mindbreeze.

“Geautomatiseerde kennis van informatie om inzichten en context te verschaffen is een must geworden voor bedrijven. Wij zien uit de eerste hand dat onze klanten in alle disciplines een enorme behoefte hebben aan intelligent kennisbeheer en 360-gradenoverzichten. Mindbreeze wil een perfect hulpmiddel zijn voor gebruikers in hun vakgebied”, verklaart Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze. “Wij zijn er vast van overtuigd dat de hernieuwde erkenning als leider en de hoogste positionering in termen van implementeerbaarheid verband houden met onze inspanningen om ons product voortdurend te innoveren en te optimaliseren. Het is voor ons een groot genoegen om onze vele Mindbreeze AI-productinnovaties uit te rollen en in te zetten bij onze klanten.

2022 Gartner Magic Quadrant for Insight Engines nu downloaden.

Meer dan 2.000 van ‘s werelds grootste bedrijven maken al gebruik van Mindbreeze’s AI-gebaseerde Insight Engine om hun informatie efficiënter en intelligenter te beheren.

Gartner, Magic Quadrant for Insight Engines, Stephen Emmott, Anthony Mullen, David Pidsley, Tim Nelms, 12 december 2022.

Gartner Disclaimer

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoeksrapporten wordt beschreven, noch beveelt het aan dat technologiegebruikers hun selectie beperken tot de leveranciers met de hoogste ratings of andere selectiecriteria. De onderzoekspublicaties van Gartner weerspiegelen de standpunten van de interne onderzoeksafdeling van Gartner en mogen niet als feitelijke verklaringen worden opgevat. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af. Naast enige garantie van verkoopbaarheid wijst Gartner alle garanties van geschiktheid voor een bepaald doel af.

Gartner en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en wereldwijd, en worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van appliances en clouddiensten voor Enterprise Search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Het wereldwijde partnernetwerk zorgt ervoor dat klanten overal ter wereld in alle tijdzones kunnen worden ondersteund.

U kunt meer informatie vinden op www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeremy Wise

+1 312 300 6745

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr