20:08 uur 22-03-2021

Mindbreeze erkend als leider in het Magic Quadrant van 2021 van Gartner voor Insight Engines

Evaluatie op basis van de volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van appliances en clouddiensten op het gebied van informatie-inzicht en toegepaste kunstmatige intelligentie, is opnieuw uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant van 2021 voor Insight Engines en behaalt daarmee de hoogste positionering op de Ability to Execute-as. Dit is de derde keer dat Mindbreeze in dit rapport als leider wordt erkend. Het analistenbureau evalueerde 15 verschillende leveranciers als onderdeel van een wereldwijd onderzoeksrapport.

Een gratis exemplaar van het rapport is toegankelijk via de Mindbreeze-website.

“Onze klanten zijn onze topprioriteit. Daarom bieden we ze ook keuzevrijheid in termen van hoe ze Mindbreeze InSpire in hun bedrijf willen implementeren. We voorzien in een volwaardige hybride benadering – wat betekent dat alle capaciteiten en mogelijkheden van onze Insight Engine zowel op locatie als in de cloud beschikbaar zijn,” verklaart Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze. “Wij geloven dat deze positionering een hernieuwde erkenning is van de tevredenheid van onze klanten en onze inspanningen om ons product continu te innoveren en te optimaliseren. We zijn buitengewoon verheugd om een ​​leider te zijn met de hoogste plaatsing op de Ability to Execute-as.”

Download nu het Magic Quadrant 2021 voor Insight Engines.

Meer dan 2.000 van ‘s werelds grootste bedrijven – inclusief spraakmakende organisaties zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration, Lufthansa en Daimler – maken nu al gebruik van Mindbreeze’s AI-aangedreven Insight Engine om hun informatie efficiënter en intelligenter te beheren, waardoor ze een duurzaam concurrentievoordeel kunnen creëren.

Gartner, Magic Quadrant voor Insight Engines, Stephen Emmott, Anthony Mullen, 17 maart 2021.

Disclaimer van Gartner

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan ​​uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een snelgroeiende, toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor enterprise search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Het wereldwijde partnernetwerk maakt klantondersteuning overal ter wereld mogelijk, onafhankelijk van tijdzones.

Ga voor meer informatie naar www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrike Kogler

+1 312 300 6745

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr