14:12 uur 13-07-2021

Onafhankelijk onderzoeksbureau noemt Mindbreeze “Force Majeure of Enterprise Search”

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van appliances en cloudservices op het gebied van informatie-inzicht, werd in ‘The Forrester Wave™: Cognitive Search, Q3 2021′ neergezet als ‘Strong Performer’. Het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau gebruikte 26 verschillende criteria om 13 verschillende topaanbieders op het gebied van cognitieve search te evalueren.

Download een gratis exemplaar van het rapport van de Mindbreeze website.

“Van wereldwijd actieve grote ondernemingen tot middelgrote bedrijven – cognitive search en informatie-inzicht behoren vandaag de dag tot de centrale strategische vraagstukken. Bedrijven moeten in staat zijn om de verspreide informatie efficiënt te analyseren, te begrijpen en te visualiseren, zodat ze er de juiste conclusies uit kunnen trekken en als bedrijf concurrerend kunnen blijven,” legt Daniel Fallmann, CEO en oprichter van Mindbreeze, uit.

Mindbreeze maakt een eenvoudige, ongecompliceerde integratie in de bestaande bedrijfsinfrastructuur mogelijk. Hiervoor kunnen klanten kiezen uit zowel appliances als SaaS voor cloud-implementaties, die beide dezelfde uitstekende gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit hebben.

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologieën, waaronder machine learning, natuurlijke taalverwerking en andere kunstmatige intelligentie-methoden, kan Mindbreeze InSpire gebruik maken van bestaande bedrijfskennis, relevante informatie extraheren en verbanden leggen tussen de afzonderlijke feiten om zo een compleet totaalbeeld te geven.

Meer dan 2.000 van ‘s werelds grootste bedrijven – waaronder gerenommeerde organisaties als de Food and Drug Administration, Lufthansa en Daimler – maken al gebruik van Mindbreeze InSpire om hun informatie efficiënter en intelligenter te beheren en zo een duurzaam concurrentievoordeel te genereren.

Download nu ‘The Forrester Wave™: Cognitive Search, Q3 2021’.

Bij de Forrester Wave-evaluatie wordt een onderverdeling in ‘Leaders’, ‘Strong Performers’, ‘Contenders’ en ‘Challengers’ gehanteerd. Het gaat om een beoordeling van de topleveranciers op de markt en is geen afspiegeling van het volledige leverancierslandschap.

‘The Forrester Wave: Cognitive Search, Q3 2021’ werd geschreven door Mike Gualtieri, Srividya Sridharan en Robert Perdoni en gepubliceerd op 12 juli 2021.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor Enterprise Search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Het wereldwijde partnernetwerk zorgt ervoor dat klanten overal ter wereld in alle tijdzones kunnen worden ondersteund.

U kunt meer informatie vinden op www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact
Mindbreeze
Ulrike Kogler

+1-312-300-6745

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr