04:46 uur 21-06-2023

ELICIT PLANT, de toekomstige wereldkampioen die de akkerbouwsector helpt bij de aanpak van waterstress en waterschaarste

PARIS & MOULINS-SUR-TARDOIRE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Een jaar nadat het bedrijf ELICIT PLANT deelnam aan het Franse Tech Agri 20-programma, sluit het zich nu aan bij de kring van de 100 meest strategische en innovatieve Franse bedrijven voor Frankrijk in 2030, als onderdeel van het Franse Tech 2030-programma.

ELICIT PLANT is een baanbrekend bedrijf dat vooroploopt in de strijd tegen de gevolgen van klimaatverandering op de landbouw, en in het bijzonder op akkerbouwgewassen (maïs, tarwe, soja en zonnebloem). Na een rigoureus selectieproces onder leiding van het Franse secretariaat-generaal voor investeringen – de instantie die verantwoordelijk is voor het France 2030-programma – met de hulp van alle Franse overheidsdepartementen en Bpifrance, heeft het een opvallende entree gemaakt in de eerste editie van het Franse Tech 2030-programma.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

anne@lanouvelle-agence.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr