16:05 uur 01-03-2023

Elicit Plant benoemt Pam Marrone en Johan de Saegher in haar raad van bestuur

  • Pam Marrone treedt toe als voorzitter van de raad van bestuur en Johan de Saegher als onafhankelijk lid van de raad van bestuur

MOULINS-SUR-TARDOIRE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Elicit Plant, een landbouwbiotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de weerstand van gewassen tegen waterstress op basis van een op fytosterolen gebaseerd technologieplatform, kondigde vandaag aan dat het Dr. Pam Marrone heeft benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en Dr. Johan de Saegher tot onafhankelijk lid van de raad van bestuur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005586/nl/

Pam Marrone and Johan de Saegher join Elicit Plant's Board of Directors (Photo: Elicit Plant)

Pam Marrone and Johan de Saegher join Elicit Plant’s Board of Directors (Photo: Elicit Plant)

Pam is een serial entrepreneur met meer dan 30 jaar leidinggevende ervaring in de agrarische biologische industrie. Pam is momenteel Executive Chair van Invasive Species Control Corporation, dat zij in 2022 mede heeft opgericht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact voor Elicit Plant
Anne Rein

Strategies & Image (S&I)

+33 6 03 35 92 05

anne.rein@strategiesimage.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr