08:30 uur 15-02-2023

Elicit Plant valideert op grote schaal de prestaties van zijn BEST-product voor maïs dat het waterverbruik van gewassen vermindert en de uitdagingen van de klimaatverandering aanpakt

  • De resultaten van 150 veldproeven op drie continenten (Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika) bevestigen een aanzienlijke toename van de opbrengst: gemiddeld +12%.
  • De revolutionaire wetenschappelijke en agronomische ontdekkingen die de kern van deze prestatie vormen, hebben ertoe bijgedragen dat het bedrijf in de afgelopen zes maanden 10 miljoen euro heeft weten op te halen via nationale en Europese O&O-programma’s.

MOULINS-SUR-TARDOIRE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Elicit Plant, een landbouwbiotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de weerstand van gewassen tegen waterstress op basis van een op fytosterolen gebaseerd technologieplatform, kondigde vandaag aan dat het de prestaties op grote schaal heeft gevalideerd van zijn oplossing die gericht is op de duurzame overgang van de landbouw en een hoger rendement voor landbouwers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact voor Elicit Plant
Anne Rein

Strategies & Image (S&I)

+33 6 03 35 92 05

anne.rein@strategiesimage.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr