12:38 uur 01-06-2023

De gevolgen van klimaatsverandering voorkomen: EliTerra®, een technologisch platform voor bio-oplossingen die de waterbehoeften van veldgewassen verminderen

MOULINS-SUR-TARDOIRE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Elicit Plant kondigt de versnelling aan van haar wetenschappelijke ontwikkelingen en haar productenroadmap aan de hand van de voorstelling van het enige technologische platform dat bio-oplossingen biedt om de klimaatgebonden risiso’s voor veldgewassen te helpen voorkomen door hun waterverbruik tot 20% terug te schroeven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230530005301/nl/

@elicitplant

@elicitplant

Ter gelegenheid van haar deelname aan de ChangeNOW Summit, het evenement voor oplossingen voor onze planeet dat doorgaat van 25 tot 27 mei 2023 in Parijs, onthult Elicit Plant EliTerra®, haar technologisch platform en aanverwante producten die ervoor zorgen dat gewassen zich aan de klimaatsverandering kunnen aanpassen, in het bijzonder aan droogte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

END
To go further
Claire Arnoux bij Elicit Plant : c.arnoux@elicit-plant.com
Marianne Chalvet-Poullain bij LaFactory: +33 (0) 7 84 08 17 46 – m.chalvet@gfa.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr