15:50 uur 14-06-2023

Noodzaak wakkert digitale heruitvinding aan voor Europese verzekeraars

Superieur gegevensbeheer en analyses kunnen verzekeraars helpen nieuwe kansen te ontdekken en nieuwe risico’s te identificeren, aldus het verslag van ISG Provider Lens.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De blijvende gevolgen van de COVID-pandemie, economische ontwrichting, het conflict in Oekraïne en klimaatverandering hebben de voordelen onderstreept van Europese verzekeraars die al zijn begonnen aan de reis naar digitale transformatie, volgens een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie.

Uit het 2023 ISG Provider Lens™ verslag van platformoplossingen voor verzekeringen voor Europa blijkt dat een stortvloed aan verstoringen en veranderingen in de verwachtingen van klanten Europese verzekeraars hebben gedwongen om veel veerkrachtiger te zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:


Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications voor ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr