10:00 uur 05-06-2023

Shippeo onthult Transport Process Automation™, de toekomst van transportation visibility, om de resilience van de supply chain te versterken

  • Voortbordurend op de Supply Chain Control Tower, ontwikkeld in samenwerking met Renault Group en de strategische partners Shippeo & Google, lanceert Shippeo de baanbrekende Transport Process Automation™ (TPA) innovatie om supply chain organisaties te kunnen helpen tijdig op risico’s te anticiperen en deze te managen, samenwerking onderling te verbeteren, en volledige transport processen te automatiseren om de resultaten, weerbaarheid en klanttevredenheid structureel te verbeteren.
  • Gebaseerd op hoogwaardige visibility data optimaliseert TPA™ gebruikersacties, waardoor gebruikers kunnen handelen op basis van informatie en beslissingen kunnen nemen met een ongekende wendbaarheid.
  • Partners zoals Google Cloud, e2open, IBM Consulting, 4flow en Snowflake, the Data Cloud company bundelen hun krachten met Shippeo om gezamenlijke TPA™-oplossingen op de markt te brengen.

PARIJS, Frankrijk & BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Shippeo, een toonaangevende leverancier van superieure multimodale transport visibility, heeft vandaag Transportation Process Automation™ (TPA™) gelanceerdDeze innovatie, die supply chain automatisering zal faciliteren, zal worden onthuld tijdens de Gartner® Supply Chain Symposium/Xpo™ 2023-conferentie in Barcelona. Met de hoogwaardige real-time visibility data van Shippeo als basis, ontsluit deze baanbrekende innovatie nieuwe manieren om risico’s te anticiperen en te beperken, samen te werken tussen teams en end-to-end transportprocessen in de supply chain te automatiseren, wat leidt tot hogere prestatieniveaus, een betere resilience en hogere klanttevredenheid. TPA™-gedreven oplossingen worden geleverd in samenwerking met partners zoals Google Cloud, e2open, IBM Consulting, 4flow en Snowflake.

“Om te navigeren in de steeds complexere, volatiele en onzekere wereld waarin we leven, moet transport wendbaarder zijn dan ooit”, zegt Dr. Anand Medepalli, Chief Product Officer bij Shippeo. “Wendbaar zijn betekent dat je op het juiste moment de juiste informatie hebt om beslissingen te nemen, maar het probleem is dat dergelijke informatie ofwel niet beschikbaar is ofwel in afzonderlijke bedrijfs silo’s aanwezig is. TPA™ overbrugt deze bedrijfs silo’s en stuurt transportprocessen van planning tot betaling. Ondersteund door de hoogwaardige visibility data van Shippeo biedt TPA™ supply chain-organisaties een kader om effectieve besluiten te nemen op basis van real-time data.

Lees het volledige artikel.

Contacts

Press contact Shippeo
Céline Bonniot

celine.bonniot@shippeo.com
M: +33 (0)6 86 92 95 16

Check out our twitter: @NewsNovumpr