17:45 uur 22-05-2023

Shippeo erkend in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor Real-Time Transportation Visibility Platforms

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Shippeo, een wereldwijde leider in real-time supply chain visibility, heeft vandaag aangekondigd dat het is opgenomen in het Gartner® Magic Quadrant™ voor Real-time Transportation Visibility Platforms.

“Ik ben blij om te zien dat onze forse groei en productontwikkeling van de afgelopen 12 maanden weerspiegeld worden in onze positionering in het Magic Quadrant van dit jaar,” zegt Shippeo medeoprichter en COO, Lucien Besse.

Shippeo wordt door 95% van haar klanten aanbevolen volgens Gartner Peer Insights™, met een algemene waardering van 4,8/5*. “Dit zijn zeer belangrijke statistieken, die duidelijk aangeven dat onze klanten waarde uit de oplossing halen, en dat wij leveren wat wij beloven,” zegt Besse, eraan toevoegend.

More information

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shippeo perscontact:

Céline Bonniot, celine.bonniot@shippeo.com
M: +33 6 86 92 95 16

Check out our twitter: @NewsNovumpr