09:08 uur 30-05-2023

B2Core onthult de nieuwste updates: wat is er nieuw?

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– B2Core, de belangrijkste CRM-oplossing die wordt vertrouwd door makelaars en beurzen over de hele wereld, blijft de grenzen van innovatie verleggen met zijn meest recente belangrijke update. Deze update introduceert verschillende geavanceerde functies en gestroomlijnde activiteiten, waardoor financiële instellingen krachtigere mogelijkheden krijgen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230529005023/nl/

Telegram Integration (Graphic: Business Wire)

Telegram Integration (Graphic: Business Wire)

Laten we eens kijken naar de meest opvallende kenmerken.

1. Geavanceerde module voor melding van gebeurtenissen

Er is een gloednieuwe Event Notification-module toegevoegd aan de B2Core Back Office, die admin-gebruikers een breed scala aan aanpasbare meldingen van gebeurtenissen biedt. Met de beschikbare 27 keuzes kunnen beheerders waarschuwingen versturen voor verschillende situaties, van opnameverzoeken tot succesvolle registraties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Artyom Goryushin

+44 2080 688 636

Check out our twitter: @NewsNovumpr