17:39 uur 16-11-2023

Nieuwe B2BinPay v18 introduceert geünificeerd accountsysteem en massieve UI-revisies

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– B2BinPay, de toonaangevende verwerker van versleutelde betalingen, heeft de lat hoger gelegd met de nieuwste update van haar v18-oplossing. Voortbouwend op het succes van haar vorige v17 release, heeft het bedrijf belangrijke verbeteringen voor haar klanten geïntroduceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231116506938/nl/

B2BinPay v18 update introduces Account Merge - Unifying Merchant and Enterprise Models and streamlining onboarding and business management processes. The update also comes with a fully renewed front-end and enhanced regulatory compliance. (Graphic: Business Wire)

B2BinPay v18 update introduces Account Merge – Unifying Merchant and Enterprise Models and streamlining onboarding and business management processes. The update also comes with a fully renewed front-end and enhanced regulatory compliance. (Graphic: Business Wire)

De nieuwe release heeft een geünificeerd accountsysteem, waarin de Merchant- en Enterprise-modellen zijn samengevoegd, zodat het transactiebeheer eenvoudiger dan ooit voordien wordt. Gekoppeld met een herwerkte frontend en met verbeterde beantwoording aan de regelgevingen, geeft B2BinPay verder voorrang aan UX en beveiliging in deze nieuwste versie.

Laten we deze geavanceerde updates even nader toelichten.

Accountunificatie

Deze update concretiseert een nieuwe filosofie over hoe B2BinPay haar services levert door de twee businessmodellen (Merchant en Enterprise) samen te voegen in één enkele, gebruiksvriendelijke interface.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

sales@b2binpay.com
+357 250-308-82

Check out our twitter: @NewsNovumpr