00:59 uur 26-03-2024

B2Broker investeert $ 5 miljoen in B2Trader – het makelaarsplatform van de volgende generatie

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De cryptomarkt bevindt zich op een opwindend groeitraject, waarbij Bitcoin recordhoogtes bereikt en de totale marktkapitalisatie voor cryptovaluta de $ 2,37 biljoen overschrijdt. Dit valt samen met de introductie van MiCA-regelgeving, met ingang van 30 juni 2024, en gevolgd door een nieuwe golf op 30 december 2024, met als doel de geloofwaardigheid en transparantie te vergroten en een bredere acceptatie van cryptovaluta te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240325716805/nl/

B2Broker releases B2Trader, an industry-leading crypto spot brokerage solution.
(Graphic: Business Wire)

B2Broker releases B2Trader, an industry-leading crypto spot brokerage solution.
(Graphic: Business Wire)

Met meer dan 20.000 munten en tokens en een gebruikersbestand van meer dan 300 miljoen handelaren, vergeleken met de 128 valutaparen van de FX-markt en naar schatting 50 miljoen handelaren, komt crypto naar voren als een aantrekkelijkere handelsoptie. De expansie wordt gevoed door de brede aanpassing ervan in de financiële, fintech-, betalings- en andere sectoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

sales@b2broker.net
+44 208 068 8636

Check out our twitter: @NewsNovumpr