17:47 uur 04-04-2024

Ontdek B2Core V2.1 met verbeterde spaarfuncties, nieuwe handelsplatformintegratie, nieuwe PSP’s en UI-verbeteringen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– B2Broker heeft onlangs de nieuwste grote upgrade voor B2Core uitgebracht. Dit heeft de backoffice- en CRM-oplossingen van het platform enorm verbeterd. De V2.1 upgrade biedt de langverwachte spaarfunctie, introduceert een nieuw handelsplatform en PSP-integraties, en maakt de gebruikerservaring op het platform een stuk gemakkelijker. Laten we eens rondkijken:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240404542945/nl/

B2Broker, a leading liquidity and technology provider, has just announced the release of a new version of B2Core, its sophisticated CRM and back-office solution. B2Core V2.1 integrates the TradeLocker trading platform inside its ecosystem, adds new PSPs and enhances the existing ones, and upgrades its UI. (Photo: Business Wire)

B2Broker, a leading liquidity and technology provider, has just announced the release of a new version of B2Core, its sophisticated CRM and back-office solution. B2Core V2.1 integrates the TradeLocker trading platform inside its ecosystem, adds new PSPs and enhances the existing ones, and upgrades its UI. (Photo: Business Wire)

Verbeterde gebruikersinterface en topprestaties

Versie 2.1 van B2Core brengt een nieuwe gebruikersinterface, belangrijke functionaliteitsverbeteringen en technische fixes.

  • Een Opnameoverzicht biedt uitgebreide overdrachtsinformatie met commissies, wisselkoersen en het nettobedrag van de transactie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

sales@b2broker.net
+44 208 068 8636

Check out our twitter: @NewsNovumpr