09:00 uur 25-05-2023

Duurzaamheidcapaciteiten van Clarity AI ondersteunen voortaan HANetf voor UCITS ETF’s en PAI’s volgens SFDR art. 8 en 9

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Clarity AI, het toonaangevende tech-platform voor duurzaamheid, kondigt met genoegen aan dat haar duurzaamheidscapaciteiten voortaan HANetf ondersteunen, het toonaangevende, onafhankelijke Europese white-label ETF-platform.

Meer bepaald worden de duurzaamheidscapaciteiten van Clarity AI aangewend voor HANetf’s use case van fondsen volgens SFDR artikel 8 en 9, en voor PAI-indicators (Principle Adverse Impact-indicators). Deze samenwerking benadrukt Clarity AI’s gevestigde status als voorkeurprovider voor reglementaire reportingcapaciteiten en de creatie, het beheer en de optimalisering van een duurzame beleggingsportfolio.

“We zijn bijzonder tevreden dat we als partner aantreden van HANetf, een heuse innovator in het ETF-universum, om te helpen hun inspanningen op het vlak van duurzaam beleggen en reglementaire reporting te ondersteunen,” zegt Lorenzo Saa, Chief Sustainability Officer bij Clarity AI.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity AI Media
Edelman

clarityAI@edelmansmithfield.com

HANetf Media
marketing@hanetf.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr