09:00 uur 05-05-2023

Clarity AI organiseert inaugurele klantadviesraadvergadering met institutionele beleggers

Zeven prominente institutionele investeerders voegen zich bij Clarity AI om uitdagingen en kansen op het gebied van duurzame financiering te bespreken

NEW YORK CITY–(BUSINESS WIRE)– Clarity AI, het toonaangevende platform voor duurzaamheidstechnologie, hield onlangs zijn inaugurele klantadviesvergadering voor beleggingsmanagers. Het evenement bracht prominente bedrijven in de branche samen, waaronder Lazard, Metlife, Invesco, PGIM, La Francaise, Lansforsakringar en Santander, om urgente kwesties met betrekking tot duurzaamheid en ESG-analyse te bespreken.

Onder leiding van een groep leidinggevenden van Clarity AI, waaronder Mark Coriaty, wereldwijd hoofd Solutions; Angel Agudo, VP Product; Lorenzo Saa, Chief Sustainability Officer; en Patricia Pina, hoofd Product Research & Innovation, behandelde de bijeenkomst verschillende belangrijke kwesties met betrekking tot duurzame financiering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Edelman

clarityAI@edelmansmithfield.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr