08:00 uur 07-03-2023

Clarity AI en CDP kondigen samenwerking milieugegevensproduct aan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Clarity AI, een toonaangevend platform voor duurzaamheidstechnologie, en CDP, de non-profit organisatie die het wereldwijde milieu-openbaarmakingssysteem beheert, hebben vandaag een nieuw partnerschap aangekondigd dat gericht is op het gezamenlijk ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten waarmee financiële instellingen hun milieu-impact kunnen meten en daarnaar kunnen handelen.

Het uitgebreide wereldwijde klantennetwerk van Clarity AI beheert tientallen triljoenen activa en rekent op het Clarity AI-platform om ruwe gegevens om te zetten in producten die gemakkelijk te gebruiken zijn, inclusief scores en analyses voor integratie in platforms van derden.

Via dit partnerschap zullen CDP-gegevens worden gebruikt in de Net Zero-tool van Clarity AI, die financiële instellingen ondersteunt bij het beheren en rapporteren van hun Net Zero-afstemming, in overeenstemming met het door de sector ondersteunde Net Zero Investment Framework (NZIF).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity AI Contactpersoon voor de media
Edelman

clarityAI@edelmansmithfield.com

CDP Contactpersoon voor de media
Joshua Snodi

joshua.snodin@cdp.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr