09:44 uur 24-05-2023

FourKites voor het derde achtereenvolgende jaar benoemd tot leider in het Gartner® Magic Quadrant™ van 2023

In het Gartner Magic Quadrant for Real-time Transportation Visibility Solutions blijft FourKites erkend als leider voor zijn vermogen tot uitvoering en volledigheid van visie

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende real-time supply chain visibility-bedrijf FourKites kondigt vandaag aan dat het voor het derde achtereenvolgende jaar is uitgeroepen tot leider in het Gartner® Magic Quadrant™ voor Real-Time Transportation Visibility Platforms* (RTTVPs) van 2023. Gartner evalueerde negen leveranciers voor haar rapport, en FourKites kreeg haar positie als leider voor zowel haar vermogen om uit te voeren als volledigheid van haar visie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005544/nl/

FourKites Named a Leader in the 2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Third Consecutive Year. (Photo: Business Wire)

FourKites Named a Leader in the 2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Third Consecutive Year. (Photo: Business Wire)

FourKites, de grootste wereldwijde visibility leverancier, volgt meer dan 3 miljoen zendingen per dag over alle modaliteiten en verbindt de wereldwijde supply chains van 50% van de Fortune 500, inclusief klanten in Europa zoals Barilla, Henkel, Bayer, Dow, Volvo Group, cargonerds, Spotos en Bacardi. In 2022 bereikte FourKites een groei van 70% ten opzichte van het voorgaande jaar in mondiale klanten – in totaal meer dan 1.200 – bijna 50% groei in totale zendingen en 37% groei in aangesloten locaties, waarvan de laatste nu in totaal meer dan 3,2 miljoen individuele locaties over de hele wereld zijn. FourKites zag specifiek in Europa een verdubbeling in het aantal zendingen, in 120 landen; 40% groei in Europese klanten; 24% groei in het aantal vervoerders die zendingen volgen; en ruim 4 miljard gevolgde kilometers in de betrokken regio.

“2022 was een jaar van enorme groei en versnelling in ons bedrijf,” zei FourKites CEO en oprichter Mathew Elenjickal. “Naast de groei van ons verladers- en vervoerdersbestand over de hele wereld, hebben we strategische partnerschappen gesmeed met titanen uit de industrie, onze directie uitgebreid met doorgewinterde executives en zijn we blijven innoveren met onze klanten om zinvolle zakelijke waarde toe te voegen aan hun meest kritieke pijnpunten. We zijn er trots op dat we opnieuw door Gartner als leider worden erkend.”

Wat klanten op Gartner Peer Insights™ zeggen

FourKites blijft lof oogsten voor haar unieke klantgerichte innovatiemodel, voor de volwassenheid van haar end-to-end, multimodale platform en voor haar niet aflatende inzet voor het succes van de klant.

“Supply chain management is nu zoveel makkelijker geworden. De voldoening komt voort uit de wetenschap dat onze vracht veilig is afgeleverd, omdat FourKites ons team in staat stelt precies bij te houden waar het zich bevindt. De toegang tot de gegevens en analyses van FourKites is noodzakelijk voor de besluitvorming, de controle van de goederen die onze vestiging verlaten en het efficiënt volgen van de zendingen.”

Global Mobility Projectmanager, VK, Financiën

“Als leverancier van oplossingen biedt FourKites een opmerkelijke dekking en ondersteuning. Ze zijn een versneller van onze digitale transformatie-initiatieven en een geweldige partner die pro-actief feedback zoekt om toekomstige behoeften en innovaties aan hun routekaart toe te voegen.”

Global Futurist, VK, Software-sector

“Om onze klanten te bedienen, hebben we een platform nodig waarmee supply chain professionals snel kunnen handelen om hun orders uit te voeren. Het nemen van beslissingen, het reguleren van wat onze faciliteiten verlaat en het effectief volgen van zendingen, hebben allemaal toegang nodig tot de gegevens en analyses die FourKites heeft geleverd. De gebruikersinterface is relatief eenvoudig en aanpasbaar aan de behoeften van elke individuele gebruiker, waardoor het vrij eenvoudig te gebruiken is. …Omdat het product zo succesvol is in de VS, willen we het uitbreiden naar onze kantoren en filialen in het buitenland om te profiteren van zijn populariteit.”

VP of Supply Chain, Dienstensector (niet-overheid)

“Werken met FourKites is geweldig geweest. Ze innoveren voortdurend en brengen nieuwe functionaliteiten uit. Ze zijn ook goed in het luisteren naar feedback van klanten, zodat de nieuwe functies of upgrades aansluiten bij de behoeften van de klant.”

Analist transportsystemen, consumentengoederenindustrie

“FourKites brengt zichtbaarheid die onze supply chain nooit eerder heeft gehad. De meldingen voor levering, real-time voorspellende ETA’s zijn baanbrekend voor efficiëntie, en de geaggregeerde gegevens die door FourKites worden verstrekt ontsluiten controletoren-mogelijkheden.”

Directeur Binnenlands Vervoer, Detailhandel

“FourKites’ platform is compleet en volwassen vanuit een oceaan-, spoor- en truck-volgperspectief, maar ze bieden zoveel meer als je kijkt naar hun Werfmanagement en Afspraakplanning-hulpmiddelen. Hun onboarding- en klantensuccesteams zijn professioneel en behulpzaam. Zij zijn onze partners in deze voortdurende reis.”

Supply Chain Professional, Detailhandel

FourKites leidt industriële innovatie om ongekende waarde te leveren

FourKites pionierde in 2014 in de categorie real-time transportation visibility (RTTV) en was het eerste bedrijf dat real-time zichtbaarheid uitbreidde over supply chains end-to-end, van distributiecentra tot winkels en meer. Naast strategische investeringen in 2021 van zwaargewichten uit de industrie, Qualcomm Ventures, LLC, Volvo Group Venture Capital AB en Zebra Technologies, heeft FourKites onlangs strategische allianties gesloten met Mitsui & Co., Ltd., FedEx, Quiet Platforms, Sony, Microsoft en Narvar. Bovendien is FourKites erkend voor zijn leiderschap en innovatie door SupplyChainBrain, Blue Yonder, Builtin Chicago, Manhattan Associates, en het is een van de slechts vier transport- en logistiekbedrijven die de Inc.’s Best in Business Award heeft ontvangen.

Recente innovaties van FourKites zijn Sustainability Hub, die leiders in de toeleveringsketen geavanceerde mogelijkheden biedt om emissies op te sporen en te rapporteren; Data Connector, die de time-to-insights versnelt doordat klanten automatisch toegang krijgen tot de gegevens van FourKites en deze direct in hun bestaande business intelligence-programma’s kunnen gebruiken; en FourKites Connect, die het carrier connectiviteitsproces versnelt van uren of zelfs dagen, naar slechts minuten.

*Gartner, Magic Quadrant for Real-Time Transportation Visibility Platforms, Carly West, Oscar Sanchez Duran, Nathan Lease, 16 mei 2023.

Gartner Disclaimer:

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in haar onderzoekspublicaties wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste ratings of andere aanduiding te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk, en Magic Quadrant en PEER INSIGHTS zijn een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van Gartner Peer Insights bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen, en mag niet worden opgevat als verklaringen over feiten, noch vertegenwoordigen zij de standpunten van Gartner of gelieerde ondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die in deze inhoud wordt afgebeeld en geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over FourKites

Toonaangevend wereldwijd supply chain visibility-platform FourKites® breidt de visibility uit van transport naar fabrieken, distributiecentra, winkels en verder. FourKites volgt dagelijks meer dan 3 miljoen zendingen over de weg, per spoor, over zee, door de lucht, via pakjes en de laatste kilometers, en bereikt meer dan 200 landen en gebieden. FourKites combineert real-time data en krachtige machine learning om bedrijven te helpen hun end-to-end supply chains te digitaliseren. Meer dan 1.200 van ‘s werelds meest erkende merken – waaronder 9 van de top-10 CPG en 18 van de top-20 voedsel en drank bedrijven – vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en meer wendbare, efficiënte en duurzame supply chains te creëren. Voor meer informatie, bezoek https://www.fourkites.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

FourKites Europees PR-directeur

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr