19:00 uur 18-05-2023

NTT en Cisco lanceren IoT as-a-Service voor zakelijke klanten

  • Aangedreven door de nieuwste enterprise-grade Edge- en IoT-technologieën om operationele efficiëntie en duurzaamheidsdoelen te ondersteunen.
  • Uitgebreid Cisco-partnerschap ondersteund door het speciale IoT-bedrijfsonderdeel van NTT gaat honderden use-cases in sectoren zoals gezondheidszorg, productie en transport versnellen.
  • De expertise van NTT op het gebied van beheerde IoT-services aangevuld met de IoT-mogelijkheden van Cisco gaat nutsvoorzieningen transformeren, zoals waterkwaliteitsbeheer, verbruik, distributie en onderhoudswerkzaamheden.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT Ltd., een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -services, en Cisco, een wereldwijde leider in technologie, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd voor het ontwikkelen en implementeren van gezamenlijke oplossingen die organisaties in staat stellen de operationele efficiëntie te verbeteren en duurzaamheidsdoelstellingen te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:


Lori Bosio

External Communications, NTT Ltd.

Lori.bosio@global.ntt

Wireside Communications voor NTT Ltd.

NTTLtd@wireside.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr