00:13 uur 05-04-2023

NTT en SES leveren op satellieten gebaseerde Edge- en Private 5G-netwerkoplossingen aan ondernemingen

De twee bedrijven zullen samen een volledig beheerde Edge- en Private 5G-oplossing op de markt brengen, inclusief uitgebreide dekking via satelliet

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT Ltd., een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten, en SES, een vooraanstaande wereldwijde dienstverlener op het gebied van contentconnectiviteit via satelliet, hebben vandaag een meerjarig partnerschap aangekondigd om SES-satellieten te gebruiken voor de levering van Edge-as-a-Service van NTT aan zakelijke klanten. De samenwerking zal de expertise van NTT op het gebied van netwerken en enterprise managed services samenbrengen met de unieke satellietmogelijkheden van SES om betrouwbare connectiviteit te leveren aan ondernemingen die moeten voldoen aan de stijgende vraag naar connectiviteit of die buiten het bereik van vaste terrestrische netwerken zijn gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lori Bosio

External Communications, NTT Ltd.

Lori.bosio@global.ntt

Wireside Communications voor NTT Ltd.

NTTLtd@wireside.com

Suzanne Ong,

External Communications, SES

suzanne.ong@ses.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr