21:30 uur 18-05-2023

Fluence werkt samen met Nederlandse onderzoeksorganisatie Innexo BV om betere toegang tot cannabisonderzoek te ondersteunen

Fluence-LED’s geselecteerd om Acceleration Platform for Innovation mogelijk te maken, een programma dat bedrijven helpt deel te nemen aan onderzoek ter bevordering van de productie van medicinale cannabis in EMEA

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een toonaangevende wereldwijde leverancier van energie-efficiënte LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, kondigde vandaag een verlenging aan van zijn onderzoekspartnerschap met de Nederlandse organisatie Innexo BV (Innexo), een gespecialiseerde agrarische contractonderzoeksorganisatie (CRO) die zich richt op moleculaire landbouw en geneeskrachtige planten.

Innexo maakt gebruik van de VYPR Broad R4 LED-oplossing van Fluence om zijn nieuwe Acceleration Platform for Innovation (API)-programma te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor EMEA,

Silvia Nagyova

silvia.nagyova@fluence-led.com
+49 160 93335045

Voor Noord-Amerika,

Callie Neatherlin

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Check out our twitter: @NewsNovumpr