22:04 uur 29-02-2024

Fluence lanceert RAPTR- en VYPR-armaturen van de volgende generatie

De RAPTR 2 en VYPR 4 bieden maximale veelzijdigheid op het gebied van kasverlichting, met instelbare spectra met optimale lichtintensiteit en optische distributies voor groenten- en fruittelers wereldwijd

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een toonaangevende wereldwijde leverancier van energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor de commerciële cannabis- en voedselproductie, heeft zijn nieuwste LED-toplichtoplossingen voor groente- en siertelers aangekondigd: de RAPTR 2 en de VYPR 4.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240229108994/nl/

Fluence announced its newest LED top light solutions for produce and ornamental cultivators: RAPTR 2 and VYPR 4. (Photo: Business Wire)

Fluence announced its newest LED top light solutions for produce and ornamental cultivators: RAPTR 2 and VYPR 4. (Photo: Business Wire)

De nieuwste LED-innovaties van Fluence zijn parallel ontwikkeld met het wereldwijde onderzoeksprogramma van het bedrijf, dat partnerschappen omvat met marktleiders over de hele wereld en interne analyse van spectrale optimalisatie voor alle gewassen. Het nieuwe RAPTR- en VYPR-aanbod bouwt voort op het bestaande portfolio van verlichtingsoplossingen van Fluence om robuuste armaturen aan te bieden met hogere wattages, grotere efficiëntie en een algehele hogere ROI voor telers over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Voor Noord-Amerika,

Callie Neatherlin

Red Fan Communications

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Voor EMEA,

Silvia Nagyova

silvia.nagyova@fluence-led.com
+49 160 93335045

Check out our twitter: @NewsNovumpr