21:04 uur 01-02-2024

Onderzoekspartnerschap van Fluence en Innexo BV onderzoekt eliminatie van vegetatiefase om potentiële energiebesparingen voor telers te realiseren

De eerste onderzoeksresultaten van de samenwerking van Fluence met de Nederlandse onderzoeksorganisatie Innexo onthullen potentiële elektriciteitsbesparingen tot 55%

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een toonaangevende wereldwijde leverancier van energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, heeft vandaag de succesvolle voortzetting aangekondigd van zijn samenwerking met de Nederlandse organisatie Innexo BV (Innexo), een gespecialiseerde agrarische contractonderzoeksorganisatie die zich richt op moleculaire landbouw en medicinale planten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240201026846/nl/

Fluence and Innexo's partnership tests the effects of eliminating the vegetation phase for cannabis cultivation. (Photo: Business Wire)

Fluence and Innexo’s partnership tests the effects of eliminating the vegetation phase for cannabis cultivation. (Photo: Business Wire)

Het onderzoekspartnerschap van Fluence en Innexo is gericht op het beoordelen van de levensvatbaarheid van het kweken van cannabis zonder een standaard vegetatieve fase, een praktijk die over het algemeen in verband wordt gebracht met een lager energieverbruik en die besparingen rechtstreeks doorgeeft aan telers in Europa en de rest van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Noord-Amerika,

Callie Neatherlin

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Voor EMEA,

Silvia Nagyova

silvia.nagyova@fluence-led.com
+49 160 93335045

Check out our twitter: @NewsNovumpr