22:00 uur 10-01-2024

Fluence wint “Lighting Company of the Year” tijdens de inaugurale EMJAYS-awards

Innovator van ledverlichting bekroond op de International Cannabis Awards tijdens MJBizCon, ’s werelds toonaangevende conferentie van de cannabisindustrie

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een vooraanstaande internationale leverancier van energie-efficiënte oplossingen voor ledverlichting voor de commerciële cannabis- en voedselproductie, maakte vandaag bekend dat het genomineerd werd tot “Lighting Company of the Year” voor 2023 tijdens de inaugurale EMJAYS International Cannabis Awards.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110096569/nl/

Fluence Wins "Lighting Company of the Year" Category at EMJAYS Awards.

Fluence Wins “Lighting Company of the Year” Category at EMJAYS Awards.

De EMJAYS is een samenwerking tussen award-winnende evenementproducenten Farechild Events en MJBizCon, de grootste handelsbeurs en mediaentiteit van de cannabisindustrie. Het programma erkent leiders binnen de cannabisindustrie, waaronder organisaties die instaan voor financiële diensten, bedrijven die instaan voor merkbekendheid en marketing, technologieleveranciers en vele anderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Callie Neatherlin

Red Fan Communications

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Check out our twitter: @NewsNovumpr