14:22 uur 17-05-2023

Azyan Telecom sluit overeenkomst met Kymeta voor de levering van de eerste flatpanelterminal op de LEO-markt in Oman

De deal vormt een belangrijke stap voorwaarts voor de verkoop van LEO-terminals van Kymeta in de regio en haar missie om wereldwijde connectiviteit te bieden

DUBAI–(BUSINESS WIRE)– Kymeta (www.kymetacorp.com), een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van flatpanel-satellietantennes, heeft vandaag op CABSAT 2023 bekendgemaakt dat telecom serviceprovider Azyan Telecom (azyansat.om) een aanzienlijke order heeft geplaatst voor de Hawk™ u8-terminals van het bedrijf, aangesloten door OneWeb. Dit betekent een primeur voor het unieke LEO-aanbod (Low Earth Orbit) van Kymeta en OneWeb in Oman. Deze deal is belangrijk voor de uitbreiding van nationale telecommunicatiemogelijkheden in de regio en versnelt de inspanningen om communicatiemogelijkheden met hoge snelheid en lage latentie overal in het sultanaat beschikbaar te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230516006012/nl/

Ahmed Saber, Chief Operating Officer, Azyan Telecom and Thomas Thorne, Regional Vice President, Europe & Middle East, Kymeta. (Photo: Business Wire)

Ahmed Saber, Chief Operating Officer, Azyan Telecom and Thomas Thorne, Regional Vice President, Europe & Middle East, Kymeta. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen van bedrijven aan Kymeta:

Brenda Kuhns

Senior Director Marketing

Kymeta Corporation

bkuhns@kymetacorp.com

Vragen van de media aan Kymeta:

Katie Rolnick

Senior Account Executive

Revere

Katie.Rolnick@revereteam.com

Vragen van de media aan Azyan Telecom

Marketing en Sales Team

INFO@AZYANSAT.OM
+96890999097

+96824446093

Check out our twitter: @NewsNovumpr