19:49 uur 10-10-2023

Kymeta lanceert de eerste multi-orbit, mobiele flatpanelantenne voor militaire gebruikers

Voortbouwend op bewezen expertise in het leveren van veerkrachtige communicatie voor veeleisende militaire omgevingen, zal de Kymeta Osprey™ u8 HGL, een hybride GEO-LEO-terminal, vroeg in het eerste kwartaal van 2024 commercieel verkrijgbaar zijn.

REDMOND, Wash.–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende bedrijf voor platte satellietantennes, Kymeta www.kymetacorp.com), heeft vandaag tijdens de jaarlijkse bijeenkomst en tentoonstelling van de AUSA voor 2023 de lancering aangekondigd van de Osprey u8 HGL, een hybride geostationaire (GEO) terminal / terminal met lage omloopbaan (low Earth orbit, LEO) speciaal gebouwd voor militaire gebruikers. De Osprey u8 HGL maakt gebruik van het LEO-satellietnetwerk van de Eutelsat Group (formeel bekend als OneWeb) en is een complete, aanpasbare oplossing die eenvoudig kan worden gemonteerd op een breed scala aan militaire voertuigen en vaartuigen, waardoor connectiviteit onderweg wordt geboden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231010083700/nl/

The Osprey u8 HGL terminal (Graphic: Business Wire)

The Osprey u8 HGL terminal (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zakelijke vragen voor Kymeta:
Brenda Kuhns

Senior Director Marketing

Kymeta Corporation

bkuhns@kymetacorp.com

Mediavragen voor Kymeta:
Katie Rolnick

Senior Account Executive

Revere

Katie.Rolnick@revereteam.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr