01:00 uur 06-03-2024

Kymeta kondigt toekenning aan van twee nieuwe Amerikaanse patenten voor multi-netwerkgebruik

Kymeta leidt de Multi X satcom-revolutie met als eerste op de markt gebrachte producten, ondersteund door innovatieve patenten voor hybride satelliet-/cellulaire werking en multi-satelliet netwerkconnectiviteit vanaf een elektronisch gestuurde flatpanelantenne.

REDMOND, Wash.–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende flatpanel satellietantennebedrijf Kymeta (www.kymetacorp.com) heeft vandaag aangekondigd dat door het United States Patent and Trademark Office twee Amerikaanse patenten zijn toegekend aan Kymeta Corporation. Het eerste patent heeft betrekking op de samenwerking tussen een SD-WAN edge-apparaat en een satellietterminal, waardoor gebruikers gelijktijdig of geschakelde satelliet- en mobiele communicatie kunnen uitvoeren. Het tweede patent heeft betrekking op een Electronically Steered Array (ESA)-antenne die via meerdere satellietnetwerken in meerdere modi werkt (bijv. gelijktijdige modus, geschakelde modus, enz.).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240305501564/nl/

Kymeta - Leading the Multi X Revolution (Graphic: Business Wire)

Kymeta – Leading the Multi X Revolution (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brenda Kuhns

Senior Director Marketing

Kymeta Corporation

bkuhns@kymetacorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr