18:24 uur 06-06-2023

Kymeta lanceert eerste vlakantenne voor de maritieme sector op OneWeb’s LEO-netwerk

Kymeta’s compacte Peregrine u8 LEO-terminal op laag vermogen, gekoppeld met OneWeb’s LEO-netwerk, is nu in de handel verkrijgbaar en zal maritieme communicatie herdefiniëren.

REDMOND, Wash.–(BUSINESS WIRE)– ‘s Werelds belangrijkste producent van vlakantennes voor satellietontvangst Kymeta (www.kymetacorp.com) en het bedrijf gespecialiseerd in LEO (Low Earth Orbit) satellietcommunicatie OneWeb (oneweb.net) kondigden vandaag aan dat Kymeta’s elektronisch gestuurde Peregrine u8 LEO-terminal voortaan in de handel verkrijgbaar is. Hiermee wordt dit de eerste vlakantenne ten dienste van de maritieme markt op OneWeb’s LEO-netwerk.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230606005233/nl/

Kymeta's electronically steered Peregrine u8 LEO terminal. (Photo: Business Wire)

Kymeta’s electronically steered Peregrine u8 LEO terminal. (Photo: Business Wire)

Deze aanbieding die nieuw in de sector is, ontsluit een nieuwe standaard op het vlak van connectiviteit voor maritieme klanten die uitzonderlijke prestaties en betrouwbare connectiviteit op zee nodig hebben, waar bestaande netwerken vaak geen bereik hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen voor Kymeta:

Brenda Kuhns

Senior marketingdirecteur

Kymeta Corporation

bkuhns@kymetacorp.com

Mediavragen voor Kymeta:

Katie Rolnick

Senior account executive

Revere

Katie.Rolnick@revereteam.com

Mediavragen voor OneWeb:

Tabitha Aldrich-Smith / Katie Dowd

taldrich-smith@oneweb.net / kdowd@oneweb.net

FGS Global

OneWeb-LON@fgsglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr