10:02 uur 17-05-2023

AIT Worldwide Logistics verwelkomt Mario Cavallucci als hoofd Operations in Europa

Ervaren leidinggevende voegt uitgebreide regionale ervaring toe aan het wereldwijde leiderschapsteam

ITASCA, Ill.–(BUSINESS WIRE)– AIT Worldwide Logistics, leider op het gebied van supply chain-oplossingen, heeft Mario Cavallucci, veteraan in de logistieke sector, aangenomen als Vice President Europe Operations van het bedrijf. Hij voegt zich bij de wereldwijde expediteur met tientallen jaren bewezen supply chain-ervaring op meerdere gebieden, waaronder logistieke diensten, leiderschap, ontwikkeling van mensen en culturele diversiteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230517005007/nl/

Mario Cavallucci, AIT Worldwide Logistics' new vice president of Europe operations (Photo: Business Wire)

Mario Cavallucci, AIT Worldwide Logistics’ new vice president of Europe operations (Photo: Business Wire)

“We zijn ervan overtuigd dat Mario’s leiderschap een belangrijke rol zal spelen in zowel onze strategische plannen om de aanwezigheid van AIT op de Europese markt te vergroten, als in de ontwikkeling van een evenwichtige cultuur ter ondersteuning van ons mantra: ‘One Team, One Vision,'” aldus President en Chief Operating Officer, Keith Tholan.

Cavallucci heeft meer dan 30 jaar ervaring in de supply chain-industrie, waarvan meer dan 20 jaar in leidinggevende functies, met een succesvolle staat van dienst bij tal van bekende logistieke bedrijven in Europa.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van een van de snelstgroeiende bedrijven in onze branche,” stelde hij. “Ik kijk ernaar uit om mijn teamgenoten te ontmoeten en samen van AIT een van de toonaangevende leveranciers van logistieke oplossingen in Europa te maken, gericht op duurzame waardecreatie voor onze klanten.”

Cavallucci is verantwoordelijk voor het toezicht houden op alle Europese activiteiten van AIT en het stimuleren van inspanningen om een klantervaring van wereldklasse te bieden. De shared services-teams van het bedrijf in de regio zullen samenwerken met Cavallucci en blijven rapporteren aan hun respectievelijke bedrijfsleiders. Cavallucci rapporteert aan de Chief Business Officer van AIT, Greg Weigel.

Hij rondt ook de integraties van recente acquisities af, ontwikkelt de expansiestrategie van het bedrijf voor Europa en ondersteunt zowel organische als anorganische groei in de regio.

Cavallucci spreekt niet alleen vier talen, maar is ook lid van de Club of Logistics, Young Presidents’ Organization en de International Propeller Club. Hij is gevestigd in Hamburg, Duitsland, en is van plan de komende maanden veel te reizen om AIT-locaties in heel Europa te bezoeken.

Over AIT Worldwide Logistics

AIT Worldwide Logistics is een wereldwijde expediteur die bedrijven helpt groeien door de toegang tot markten over de hele wereld uit te breiden waar ze hun grondstoffen, componenten en eindproducten kunnen verkopen en/of kopen. Al meer dan 40 jaar vertrouwt de in Chicago gevestigde leider op het gebied van supply chain-oplossingen op een adviserende aanpak om een wereldwijd netwerk en vertrouwde partnerschappen op te bouwen in bijna elke branche, waaronder ruimtevaart, automobielindustrie, consumentendetailhandel, voeding, overheid, gezondheidszorg, hightech, industriële en levenswetenschappen. Ondersteund door schaalbare, gebruiksvriendelijke technologie, past het flexibele bedrijfsmodel van AIT huis-aan-huisleveringen aan via zee, lucht, grond en spoor – op tijd en binnen het budget. Met deskundige teamgenoten die meer dan 110 wereldwijde locaties in Azië, Europa en Noord-Amerika bemannen, omvatten de full-service opties van AIT ook douane-inklaring, magazijnbeheer en ‘witte handschoen’-services. Ga voor meer informatie www.aitworldwide.com.

Onze missie

Bij AIT zoeken we energiek naar mogelijkheden om het vertrouwen van onze klanten te winnen door uitzonderlijke wereldwijde logistieke oplossingen te leveren, waarbij we onze medewerkers, partners en gemeenschappen met hart en ziel waarderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr