13:02 uur 14-11-2022

AIT Worldwide Logistics kiest Childhood Cancer International – Europe als regionaal liefdadigheidsvlaggenschip

AIT-Europe teamgenoten stemmen voor steun aan overkoepelende organisatie van Childhood Cancer International

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– AIT Worldwide Logistics, mondiaal leider op het gebied van toeleveringsketenoplossingen, kondigt met trots aan dat het Childhood Cancer International – Europe (CCI Europe) heeft geselecteerd als vlaggenschip liefdadigheidsalliantie van het bedrijf in de Europese regio.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221114005024/nl/

Teammates at AIT's European regional leadership meeting celebrate the completion of their kick-off project to support CCI Europe. (Photo: Business Wire)

Teammates at AIT’s European regional leadership meeting celebrate the completion of their kick-off project to support CCI Europe. (Photo: Business Wire)

“Waar je ook komt in ons wereldwijde netwerk, de strijd tegen kanker is een missie die veel mensen bij AIT na aan het hart ligt, en dit geldt ook voor mij,” aldus Vaughn Moore, Executive Chairman en CEO van AIT. “Kankerbestrijding is zelfs een van de pijlers van AIT Cares, de filantropische tak van ons bedrijf. Het werk van CCI Europe als liefdadigheidspartner past dus perfect bij AIT.”

Ter verwezenlijking van de doelstelling van CCI Europe om kinderen en jongeren van kanker te genezen, werkt de non-profit in heel Europa samen met medische deskundigen, academici, wetenschappers en specialisten om onderzoek te doen, diagnose-, behandelings- en zorgstandaarden vast te stellen, overlevingskansen te vergroten, voorlichting en netwerken te verbeteren, en nog veel meer.

“Ik ben er bijzonder trots op dat we door de samenwerking met het team van CCI Europe kunnen inspelen op AIT’s waarde van inzet voor de gemeenschappen waarin we wonen en werken”, aldus Michael Völlnagel, vicepresident Europa van AIT. “Het is een eer om samen te werken met het werkelijk fantastische team van CCI Europe, dat er geestdriftig naar streeft om kinderlevens te redden.”

Völlnagel voegde eraan toe dat het AIT-Europe team al is begonnen met de eerste projecten en stappen om CCI Europe te steunen in haar strijd tegen kanker bij kinderen.

“Het is de passie die ons verbindt, en dat kon je al voelen tijdens ons kick-off project ter ondersteuning van deze vlaggenschipalliantie in september als onderdeel van de regionale leiderschapsbijeenkomst van het bedrijf in Amsterdam. We bouwden en leverden vier aangepaste voetbaltafels voor CCI Europe die ze voor hun missie kunnen gebruiken,” verklaarde hij.

De teamleden van AIT-Europe selecteerden CCI Europe als hun regionale liefdadigheidspartner, eerst via een nominatieprocedure in maart 2022 en vervolgens, na een grondig onderzoek, via een definitieve stemming in juli 2022.

St. Jude Children’s Research Hospital® is AIT’s vlaggenschip liefdadigheidsalliantie voor de Noord-Amerikaanse regio. In Azië steunt AIT-Hong Kong de Tung Wah Group of Hospitals, werkt AIT-Taiwan samen met de Taiwan Cardiac Children’s Foundation en is AIT-Shanghai verbonden met het Aihao Children Rehab Training Center.

Voor meer informatie over CCI Europe, ga naar ccieurope.eu.

Over AIT Worldwide Logistics

AIT Worldwide Logistics is een mondiale vrachtexpediteur die bedrijven helpt groeien door de toegang tot markten over de hele wereld te vergroten waar zij hun grondstoffen, onderdelen en eindproducten kunnen verkopen/inkopen. Al ruim 40 jaar vertrouwt de in Chicago gevestigde marktleider op het gebied van toeleveringsketenoplossingen op een adviserende benadering om een wereldwijd netwerk van vertrouwde samenwerkingsverbanden op te bouwen in bijna elke sector, waaronder luchtvaart, automobielindustrie, consumentenretail, voedsel, overheid, gezondheidszorg, high-tech, industriële en biowetenschappen. Geruggesteund door schaalbare, gebruikersvriendelijke technologie levert AIT’s flexibele businessmodel op maat van deur naar deur via zee, lucht, over de weg en het spoor, op tijd en binnen het budget. Met deskundige teams waarmee meer dan 100 wereldwijde locaties in Azië, Europa en Noord-Amerika worden bemand, omvatten de full-service-opties van AIT ook douanevrijgave, magazijnbeheer en diensten voor vervoer waarbij specifieke zorg nodig is (“white glove services”). Ga voor meer informatie naarwww.aitworldwide.com.

Onze missie

Bij AIT zoeken we energiek naar mogelijkheden om het vertrouwen van onze klanten te winnen door uitzonderlijke wereldwijde logistieke oplossingen te leveren, waarbij we onze medewerkers, partners en gemeenschappen met hart en ziel waarderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr