17:02 uur 02-03-2023

AIT Worldwide Logistics breidt mondiaal netwerk en expertise in farmaceutische logistiek uit naar Zuid-Korea

De nieuwe faciliteit in het centrum van Seoul van de leider op het gebied van toeleveringsketenoplossingen zal nauw samenwerken met logistieke teams voor biowetenschappen overal ter wereld

ITASCA, Ill.–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijde expediteur AIT Worldwide Logistics kondigt met trots zijn debuutvestiging aan in de 10e grootste economie ter wereld met de opening van de vestiging van het bedrijf in Seoul, de eerste van meerdere geplande AIT-kantoren in Zuid-Korea.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005022/nl/

Seoul, South Korea, home to AIT Worldwide Logistics' newest facility, delivering supply chain solutions for a broad range of industries including special services for the automotive, industrial, life sciences and technology sectors. (Photo: Business Wire)

Seoul, South Korea, home to AIT Worldwide Logistics’ newest facility, delivering supply chain solutions for a broad range of industries including special services for the automotive, industrial, life sciences and technology sectors. (Photo: Business Wire)

Volgens Wilson Lee, Senior Vice President voor Azië van AIT, bouwt de uitbreiding van AIT naar Zuid-Korea voort op de bestaande reputatie van het bedrijf in dat land op het gebied van farmaceutische verzendingen.

“De strategische beslissing om kantoren te openen in Zuid-Korea is het hoogtepunt van jarenlange ervaring met het succesvol bedienen van AIT-klanten die in deze regio verschepen”, aldus Lee. “Het is ook een natuurlijke fit voor onze groeiplannen in de toekomst, niet alleen in de biowetenschappelijke markt, maar ook in de technologische en industriële sectoren van het land.”

“Wij zijn verheugd dit team te verwelkomen, omdat het zal bijdragen aan onze visie om de erkende wereldwijde logistieke dienstverlener te worden die een ervaring van wereldklasse biedt voor onze klanten in Azië en de rest van de wereld,” voegde hij eraan toe.

De kantoren in het hart van het centrum van Seoul liggen op steenworp afstand van metro- en busvervoer en zijn uitgerust om expediteursdiensten te leveren voor lucht-, zee- en landvracht, met een focus op de ondersteuning van de handelsroutes tussen Azië en de VS en Korea.

De landendirecteur van AIT-Korea, Myung Kim, merkte op dat Zuid-Korea dankzij de verbindingen met grote landen en steden wereldwijd over een optimale logistieke infrastructuur beschikt om klanten in een groot aantal sectoren te ondersteunen.

“Door onze ligging tussen China en Japan zijn wij het centrum van de luchtvaart- en maritieme logistiek die de regio Azië-Stille Oceaan, Eurazië en Amerika met elkaar verbindt”, aldus Kim.

Kim zei verder dat de vestiging binnenkort zowel ISO-9001 als certificaten voor goede farmaceutische distributiepraktijken wil aanvragen, evenals een vergunning als bevoegde economische distributeur.

De nieuwe vestiging in Seoul is een aanvulling op de meer dan een dozijn AIT-kantoren in Azië en meer dan 100 in de wereld.

49 Mapo-Daero, Mapo-Gu

Unit #901, 9F, Sungwoo Building

Seoul

Zuid-Korea

04158

Tel: +82 2 704 1101

Fax: +82 2 704 1102

Over AIT Worldwide Logistics

AIT Worldwide Logistics is een mondiale vrachtexpediteur die bedrijven helpt groeien door de toegang tot markten over de hele wereld te vergroten waar zij hun grondstoffen, onderdelen en eindproducten kunnen verkopen/inkopen. Al ruim 40 jaar vertrouwt de in Chicago gevestigde marktleider op het gebied van toeleveringsketenoplossingen op een adviserende benadering om een wereldwijd netwerk van vertrouwde samenwerkingsverbanden op te bouwen in bijna elke sector, waaronder luchtvaart, automobielindustrie, consumentenretail, voedsel, overheid, gezondheidszorg, high-tech, industriële en biowetenschappen. Geruggesteund door schaalbare, gebruikersvriendelijke technologie levert AIT’s flexibele businessmodel op maat van deur naar deur via zee, lucht, over de weg en het spoor, op tijd en binnen het budget. Met deskundige teams waarmee meer dan 100 wereldwijde locaties in Azië, Europa en Noord-Amerika worden bemand, omvatten de full-service-opties van AIT ook douanevrijgave, magazijnbeheer en diensten voor vervoer waarbij specifieke zorg nodig is (“white glove services”). Ga voor meer informatie naar www.aitworldwide.com.

Onze missie

Bij AIT zoeken we energiek naar mogelijkheden om het vertrouwen van onze klanten te winnen door uitzonderlijke wereldwijde logistieke oplossingen te leveren, waarbij we onze medewerkers, partners en gemeenschappen met hart en ziel waarderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr