08:00 uur 11-05-2023

FourKites lanceert nieuwe mogelijkheden voor wereldwijde luchtvracht visibility

Nieuwe functies verbeteren FourKites’ end-to-end visibility van de supply chain achter een “single pane of glass”

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevend bedrijf voor supply chain visibility FourKites heeft een aantal krachtige nieuwe features geïntroduceerd om de visibility van luchtvracht wereldwijd te verbeteren. Deze nieuwe functies, waaronder toonaangevende dashboards en unieke weergaven van transportevents, gesplitste zendingen en boekingsdetails, vullen de bestaande internationale end-to-end visibility oplossingen van FourKites aan om verladers te helpen proactief routes te bouwen op basis van in-transit inputs, allemaal binnen een uniforme gebruikersinterface.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230508005746/nl/

FourKites Releases New Capabilities for Global Air Freight Visibility (Photo: Business Wire)

FourKites Releases New Capabilities for Global Air Freight Visibility (Photo: Business Wire)

Heavyweight air wordt vaak gebruikt door verladers en expediteurs om hoogwaardige goederen te vervoeren, maar ook om zendingen te versnellen als er vertragingen optreden. De ongeëvenaarde gegevensintelligentie en verbeterde luchtvrachtoplossingen van FourKites helpen verladers hun supply chain sneller en nauwkeuriger te optimaliseren dan ooit tevoren – dit alles naadloos op het platform van FourKites via end-to-end multimodale visibility.

De nieuwe opmerkelijke air visibility functies bieden de volgende voordelen:

  • Weergave van transportevents stelt verladers in staat gegevens van websites van vervoerders te vergelijken met de mijlpalen, gebeurtenissen en zeer nauwkeurige Dynamic ETA’s® voor Air die gebruikmaken van machine learning en AI-algoritmen. Hierdoor kunnen partners in de toeleveringsketen de efficiëntie van het personeelsbestand verhogen en de samenwerking maximaliseren op basis van hoogwaardige, end-to-end visibility data.
  • Easy Load Creation stelt verladers in staat om met beperkte informatie luchtzendingen te genereren en zo hun time to value te versnellen met visibility.
  • Nieuwe dashboards – waaronder een Transit Time Dashboard, On-time Performance Dashboard, Milestone Dashboard, Customer Health Dashboard en Lane Dashboard – maken meer strategische besluitvorming mogelijk door inzicht in de prestaties van vervoerders en routes, tracking kwaliteit en meer.
  • De Split Shipment functie laat klanten zendingen volgen die over verschillende vluchten of routes zijn verdeeld, en hoeveelheid en gewicht op vluchtniveau controleren. Dit biedt een beter inzicht in de voorraadniveaus, waardoor verladers hun resourceplanning en pick-up planning kunnen verbeteren.
  • Boekingsdetails – inclusief vluchtnummer, status, herkomst/bestemming, aankomst-/vertrektijd, hoeveelheid, gewicht en volume – bieden een duidelijk inzicht in de vluchtverwachtingen ten opzichte van de tracking-updates die in real time plaatsvinden.

“FourKites blijft een essentiële partner in ons vermogen om onze klanten te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen op het gebied van vrachtvervoer, waardoor hun tijdlijnen nauwkeurig en de kosten onder controle blijven”, zegt Chad Heller, Executive Vice President, Global Development bij Pegasus Logistics. “We kijken ernaar uit om de nieuwe air visibility oplossingen van FourKites te gebruiken om de supply chain logistiek te versterken en de ervaringen van klanten over de hele wereld te verbeteren.”

Deze nieuwe features bouwen voort op de recente aanzienlijke uitbreiding van FourKites in luchtvracht. In de afgelopen 12 maanden heeft het bedrijf een groei van meer dan 150% in luchtvolume doorgemaakt, en volgt nu meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen en 17.000 luchthavens, en integreert met meer dan 20 grote pakketdiensten om hoogwaardige zendingen te ondersteunen. Daarnaast blijven klanten profiteren van Dynamic ETA for Air van FourKites – de eerste innovatie in de sector die bijna 100% van de luchtvracht volgt met zeer nauwkeurige en geautomatiseerde ETA’s binnen 9 uur van de actuele aankomst.

“Door echte door-to-door visibility in de lucht te bieden, richt FourKites zich op het bieden van het volledige plaatje om klanten te helpen hoogwaardige vracht efficiënt te vervoeren”, zegt Priya Rajagopalan, chief product officer bij FourKites. “Verladers en expediteurs vertrouwen vaak op luchtvracht om waardevolle goederen te vervoeren en om zendingen te versnellen in geval van vertragingen. De nieuwe mogelijkheden van FourKites, gecreëerd in nauwe samenwerking met onze klanten, betekenen een belangrijke stap voorwaarts in het efficiënter integreren van luchttransport in wereldwijde supply chains.”

Het nieuwe Air aanbod van FourKites maakt deel uit van het internationale pakket oplossingen van het bedrijf dat zeevracht, luchtvracht en transport over de weg en per spoor omvat en wereldwijde end-to-end supply chains verbindt door middel van real-time visibilitytechnologie die verladers, vervoerders en 3PL’s helpt beter samen te werken. Vergelijkbaar met Air visibility, omvat Dynamic Ocean® van FourKites ook dynamische ETA’s op basis van kunstmatige intelligentie, die klanten de meest nauwkeurige ETA’s voor zeevracht op alle lanes wereldwijd bieden.

Over FourKites

Toonaangevend supply chain visibility platform FourKites® laat visibility verder reiken dan transport naar werven, magazijnen, winkels en meer. Elke dag worden er meer dan 3 miljoen zendingen over de weg, per spoor, over zee, door de lucht, per pakketdienst en koerier getrackt, in 200 landen en regio’s. FourKites combineert real-time data met krachtige machine learning om bedrijven te helpen bij het digitaliseren van hun end-to-end supply chains. Meer dan 1.200 van ‘s werelds bekendste merken — waaronder 9 van de top 10 CPG en 18 van de top 20 voedsel- en drankbedrijven — vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en meer flexibele, efficiëntere en duurzamere supply chains te creëren. Kijk voor meer informatie op https://www.fourkites.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

European PR Director, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr