21:32 uur 10-05-2023

Fluence LED-oplossingen maken de weg vrij voor het optimaliseren van succes in stedelijke medicinale cannabisteelt

De samenwerking van Fluence met het in Israël gevestigde Trichome bewijst de levensvatbaarheid van het kweken van hoogwaardige medicinale cannabisproducten in een efficiënt, gestandaardiseerd verticaal landbouwmodel

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een toonaangevende wereldwijde leverancier van energie-efficiënte LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, kondigde vandaag aan dat het succesvol is in het ondersteunen van Trichome, een Israëlische faciliteit die medicinale cannabis van wereldklasse teelt, om het concept van tweeledige verticale landbouw te bewijzen in een stedelijk centrum.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230510005319/nl/

Fluence LEDs inside Trichome's urban facility have supported 17 full crop growing cycles, all with greater than expected results. (Photo: Business Wire)

Fluence LEDs inside Trichome’s urban facility have supported 17 full crop growing cycles, all with greater than expected results. (Photo: Business Wire)

Om met succes een stedelijke verticale teeltfaciliteit te lanceren in Qiryat Gat, Israël, moest Trichome samenwerken met de juiste oplossingspartners om de ruimte te maximaliseren en tegelijkertijd de kwaliteit en automatisering bij elke stap van het proces te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor EMEA,

Silvia Nagyova

silvia.nagyova@fluence-led.com
+49 (0) 160 93335045

Voor Noord-Amerika,

Callie Neatherlin

Red Fan Communications

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Check out our twitter: @NewsNovumpr