01:50 uur 04-05-2023

Precisely kondigt nieuwe gegevenskwaliteitsdienst en krachtige gegevenscatalogusgestuurde gebruikerservaring aan in zijn marktleidende Data Integrity Suite

Klanten kunnen vertrouwen opbouwen in hun gegevens voor betrouwbare zakelijke beslissingen met behulp van interoperabele diensten voor gegevensintegriteit die overal worden uitgevoerd, waar de gegevens zich ook bevinden, op locatie of in de cloud

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldwijde leider in gegevensintegriteit, kondigde vandaag de nieuwste innovaties in de Precisely Data Integrity Suite. Klanten kunnen nu snel gegevenspipelines bouwen, gegevens integreren in nieuwe cloudplatforms met behulp van honderden connectors, en gemakkelijk toegang krijgen tot verbeterde observeerbaarheid van gegevens, geo adressering en verrijkingsmogelijkheden van gegevens. Dankzij de uniforme gegevenscatalogus kunnen Suite-diensten naadloos samenwerken en is er een nieuwe doorzoekbare gebruikersinterface die een volledige inventaris van zakelijke en technische metadata weergeeft.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230503005523/nl/

The first-of-its-kind Precisely Data Integrity Suite now includes the new Data Quality service, a powerful data-catalog-driven user experience, and support for hundreds of new connectors. Customers can easily access trusted data for confident decision-making wherever they need it, whether that’s in an on-premises, cloud, or hybrid environment (Graphic: Business Wire)

The first-of-its-kind Precisely Data Integrity Suite now includes the new Data Quality service, a powerful data-catalog-driven user experience, and support for hundreds of new connectors. Customers can easily access trusted data for confident decision-making wherever they need it, whether that’s in an on-premises, cloud, or hybrid environment (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emma Forrest (internationaal)

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr