23:33 uur 19-12-2023

Precisely behaalt AWS Data en Analytics Competency status

De nominatie erkent de kritieke rol van gegevensintegriteit bij het leveren van geavanceerde analyses, machine learning en kunstmatige intelligentie met betrouwbare resultaten

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Precisely, een wereldwijde leider in data-integriteit, heeft vandaag aangekondigd dat het de Amazon Web Services (AWS) Data and Analytics Competency status heeft verkregen. Deze status erkent de expertise van Precisely om klanten in staat te stellen vertrouwen op te bouwen in hun gegevens die in verschillende AWS-diensten zijn opgeslagen en verwerkt. Dit volgt op het nieuws dat de Precisely Data Integrity Suite de Amazon Redshift Service Ready-certificering heeft behaald. Dit werd vorige maand aangekondigd tijdens AWS re:Invent 2023 en onderstreept de hechtere relatie tussen beide bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Emma Forrest

Global PR Director

Precisely

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr