19:48 uur 10-10-2023

Drexel LeBow Analytics 50 bekroont data-innovators Precisely en Comcast

Award erkent de cruciale rol van betrouwbare gegevens in het stimuleren van succesvolle bedrijfsresultaten in beide organisaties

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldwijde leider in data-integriteit, heeft vandaag aangekondigd dat Comcast is opgenomen in de prestigieuze lijst Drexel LeBow Analytics 50. Het multinationale telecommunicatie- en mediabedrijf werd geprezen voor zijn innovatieve gebruik van data-analyse om grootschalige digitale transformatie te stimuleren en bedrijfsinzichten in zijn organisatie te versnellen. De data-integriteitsoplossingen van Precisely speelden een essentiële rol in dit succes.

Als onderdeel van zijn initiatief “Digital Changemakers” heeft Comcast zijn digitaal gerichte werknemers met een hoog potentieel ingezet om de automatisering te versnellen en de tijd die aan handmatige taken wordt besteed drastisch te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press
Emma Forrest

Global PR Director

Precisely

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr