03:45 uur 29-02-2024

Etam Group vertrouwt op Precisely Automate om bedrijfsflexibiliteit en innovatie te stimuleren

Grote modeketen maakt gebruik van SAP-automatiseringsprocessen om financiële toepassingen te transformeren, gegevensintensieve processen te stroomlijnen en met meer vertrouwen zakelijke beslissingen te nemen

BURLINGTON, Mass. & PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldwijde leider in data-integriteit, heeft vandaag aangekondigd dat Etam Group, een grote internationale retailer en toonaangevend lingeriemerk in Frankrijk, haar Automate Studio-oplossing heeft geïmplementeerd in alle dochterondernemingen om de crediteurenadministratie in de hele Etam Group te ondersteunen. Met Automate Studio (voorheen Winshuttle Studio) hebben besluitvormers naadloze toegang tot SAP-gegevens in real time, en kunnen de boekhoudteams van Etam autonoom werken zonder ondersteuning van IT-personeel. Dit verlaagt de operationele kosten en stimuleert de innovatie in de hele onderneming.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Emma Forrest

Global PR Director

Precisely

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr