11:00 uur 30-04-2023

Wereldwijde uitgeverij van luisterboeken “ABP Publishing” realiseert een omzetstijging van 25% in 2022 door een tweeledige productie- en promotiestrategie

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– ABP Publishing, de wereldwijde uitgever van luisterboeken, meldt voor 2022 een omzetstijging van 25% ten opzichte van het voorgaande jaar. Het bedrijf bereikte dit door een tweeledige focus in productie- en promotiestrategie, waarbij het fors investeert in marketing en de publicatievolumes verhoogt door productiemethoden op afstand. De uitgever bereikte 95% van zijn doelgroep in transnationale markten, waaronder fervente liefhebbers van luisterboeken.

ABP Publishing breidde haar portfolio uit tot meer dan 460 luisterboeken in 2022, waardoor haar catalogus met 30% toenam. Het bedrijf ontwikkelde strategisch de productie op afstand, die vertaling, uitgave en vertelling omvatte, ongeacht de geografische locatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie:

Mediarelaties

ABP PUBLISHING LTD

E-mail: info@abp-publishing.com
Website: https://abp-publishing.com/
Andrey Mishenev, +357 94 203545

Check out our twitter: @NewsNovumpr