15:12 uur 20-12-2021

ABP Publishing lanceert de allereerste NFT-collectie voor audioboeken

Het bedrijf brengt vier selecties uit: over zaken, gezondheid, zelfontwikkeling en de drie bestverkochte boeken 2021

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– ABP Publishing is van plan om 2021 non-fungible tokens (NFT) te verkopen. Daarom wordt het bedrijf de eerste uitgever van audioboeken die records vrijgeeft in de blockchain-netwerkwinkel.

Het is een unieke gebeurtenis, zeggen de vertegenwoordigers van ABP Publishing, omdat gebruikers een gouden kans krijgen om het individuele exemplaar van een favoriet audioboek te bemachtigen.

“ABP is als digitale uitgever altijd op zoek naar nieuwe distributiewijzen. Elk platform en distributieformaat biedt toegang tot een nieuw publiek voor onze auteurs, – zegt CEO Andrey Mishenev. – Wij zien de distributie via NFT-marktplaatsen als een nieuwe ervaring voor ons en onze luisteraars. Elk boek staat momenteel immers ter beschikking van de luisteraar zolang het platform waarop het is gekocht beschikbaar is. Door de NFT’s te bezitten, kunnen luisteraars op hun beurt voor altijd een bepaald exemplaar van het audioboek hebben”.

ABP Publishing Is Launching the First-Ever Audiobook NFT-Collections

The company is releasing four selections: on business, health, self-development, and the three bestselling books 2021

FRANKFURT, Germany–(BUSINESS WIRE)– ABP Publishing plans to sell 2021 non-fungible tokens (NFT). Therefore, the company becomes the first audiobook publisher that releases records in the blockchain network store.

It is a unique event, the ABP Publishing representatives say, as users will get a golden opportunity to obtain the individual copy of a favourite audiobook.

“ABP as a digital publisher is always on the lookout for new distribution ways. Each platform and distribution format offers access to new audiences for our authors, – says CEO Andrey Mishenev. – We see the distribution via NFT marketplaces as a new experience for us and our listeners. Indeed, each book is currently at the listener’s disposal as long as the platform where it has been purchased is available. Owning the NFTs, in its turn, allows listeners to have a particular copy of the audiobook forever”.

The NFT-collections have been placed at OpenSea (https://opensea.io/andrmish). There users can buy the bestsellers 2021 such as Breath by James Nestor, The Invisible Women by Caroline Criado-Perez, and Just Shut Up and Do It by Brian Tracy. Except for these titles, listeners will get access to 14 more audiobooks on different topics: from the classic The Effective Executive by Peter F. Drucker to the revolutionary Unfu*k Yourself by Gary John Bishop

“Our distribution results show that the interest to audiobooks grows steadily. Compared to the 2nd quarter 2021, the sales in the 3rd one are higher on 20%, – continues Mr Mishenev. – NFT is a growing trend, and we think it can become one more highly sought platform. We understand that the people listening to digital audiobooks are interested in innovative technologies and we do our best to accommodate their demands”.

About ABP Publishing

ABP Publishing is the world’s largest international audiobook publisher. Partnering with Audible, Zebralution, Storytel and other digital media distributors, ABP Publishing provides more than 500 non-fiction digital audiobooks in French, German, Italian, Turkish and other languages.

Contacts

Viktoria Salnikova

ABP Publishing

Chief Editor

+7 (968) 973-62-79

editor@abp-publishing.com
www.abp-publishing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr