15:22 uur 08-12-2020

ABP Publishing, een internationale uitgeverij van audioboeken, verhoogde de omzet op de Europese markt met 50%

Volgens het rapport voor het derde kwartaal slaagde het bedrijf erin om de verkoop van zijn audioboeken in Duitsland en Italië te vergroten – het is 50% meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

BERLIJN– (BUSINESS WIRE) – ABP Publishing toont zich als een snelgroeiend meertalig platform met een grote catalogus van audio-bestsellers, die regelmatig wordt bijgewerkt, zelfs in een vergrendelde situatie. Het bedrijf heeft aanzienlijk succes behaald op de Duitse, Franse en Italiaanse audioboekmarkten en heeft haar positie op het gebied van nuttige audioboeken versterkt.

ABP Publishing is begonnen met het verkennen van een nieuwe markt en het uitbrengen van meesterwerken van wereldboeken voor het Japanse publiek. Net als voor andere landen besteedt het bedrijf bijzondere aandacht aan de uitgave van boeken voor luisteraars uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijken klinkt boeken in hun originele taal. Zo zijn boeken over gezin, ouderschap en relaties van de Duitse auteurs Katharina Saalfrank («Kindheit ohne Strafen») en Susanne Mierau («Mutter sein»)nu beschikbaar in audioformaat. Bovendien bereidt ABP Publishing zich voor om een ​​audioboekbiografie uit te brengen van de beroemde Duitse acteur «Jan Fedder – Unsterblich: Die autorisierte Biografie».

ABP Publishing, an International Audiobook Publishing House, Increased Sales 50% in the European Market

According to the report for the third quarter, the company managed to increase sales of its audiobooks in Germany and Italy – it’s 50% more compared to the same period last year.

BERLIN–(BUSINESS WIRE)– ABP Publishing shows itself to be a fast-growing multilingual platform with a large catalog of audio bestsellers, which is regularly updated even in a lockdown situation. The company has achieved significant success in the German, French and Italian audiobook markets and strengthen positions in the field of useful audio reading.

ABP Publishing has begun to explore a new market and release world book masterpieces for the Japanese audience. As for other countries, the company pays particular attention to the edition of books for listeners from Germany, Switzerland and Austria and sounds books in their original language. So, books about family, parenting and relationships by the German authors Katharina Saalfrank («Kindheit ohne Strafen») and Susanne Mierau («Mutter sein») are now available in audio format. Besides, ABP Publishing is preparing to release an audiobook-biography of the famous German actor «Jan Fedder Unsterblich: Die autorisierte Biografie».

In addition to the sales report, the company remains true to its mission: publishing useful and wise books to unleash the potential of thousands of people all around the world. Listening to the needs of the audience, the company carefully selects books in the catalog and publishes really worthwhile audiobooks and authors — the world expert in the field of psychology of success Brian Tracy, the American businessman, investor, and writer Robert Kiyosaki, the Canadian journalist, author, and public speaker Malcolm Gladwell, the American author, coach, motivational speaker Tony Robbins and others.

ABP Publishing continues to achieve its goal, popularize the culture of audio reading and make a significant contribution to the release of audio masterpieces on the international market.

Contacts

Viktoriya Sytina

+ 7 (917) 528-64-80

pr@abp-publishing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr