19:55 uur 25-04-2023

ASM Global onthult zijn eerste Britse boekingsintrede in samenwerking met Iconic London Stadium

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– ASM Global kondigde vandaag een nieuwe strategische samenwerking aan – de eerste in het Verenigd Koninkrijk – met het London Stadium om de komende kalender het stadion uit te breiden met nieuwe commerciële mogelijkheden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005541/nl/

Image courtesy of ASM Global

Image courtesy of ASM Global

De verhuizing vergroot de aanwezigheid van ASM Global in het Verenigd Koninkrijk en Europa; en met zijn ongeëvenaarde netwerk en best-in-class operaties, zal het bedrijf de concurrentiepositie van het stadion in de markt verder versterken. Door een betere programmering buiten de wedstrijddagen, heeft ASM Global zich geëngageerd om van het London Stadium een toonaangevende wereldwijde locatie te maken voor de beste live ervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Yeager

breakwhitelight (voor ASM Global)

jim@breakwhitelight.com
Mobiel: 818-264-6812

Check out our twitter: @NewsNovumpr