19:33 uur 19-09-2023

ASM Global, de toonaangevende locatiemanager in het Midden-Oosten, benoemd tot exploitant van het ‘Connect Conference Centre’ in Dubai

Vernieuwde en gemoderniseerde C3-faciliteit zet bedrijfsuitbreiding en groei voort bij snelle ontwikkeling van regio

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– ASM Global, ‘s werelds toonaangevende bedrijf voor locatiebeheer en top-producent van live-ervaringen, heeft de locatie-exploitatie en managementrechten verworven voor het Connect Conference Centre – bekend als “C3.” Dit wordt de tweede toevoeging aan het Dubai portfolio van het bedrijf met de iconische Coca-Cola Arena, die het bedrijf opende in 2019.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230919461805/nl/

Rendering courtesy of ASM Global.

Rendering courtesy of ASM Global.

Het sluit zich ook aan bij wat nu al het grootste portfolio aan conferentie- en congrescentra op de planeet is.

C3 ligt in Expo City Dubai en heeft een indrukwekkende reorganisatie ondergaan na zijn eerdere bestemming als het Opportuniteitspaviljoen tijdens de historische Expo 2020.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
Gsm 818-264-6812

Check out our twitter: @NewsNovumpr