22:25 uur 11-07-2023

ASM Global gaat nieuw strategisch partnerschap aan met toonaangevende vernieuwers op gebied van gastervaringen, Forward Associates

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Aangezien de gastervaring evolueert in arena’s, stadions en theaters over de hele wereld, en de vraag van fans naar hoogwaardig en verbeterd live-entertainment blijft toenemen, is ASM Global een nieuw, strategisch partnerschap aangegaan met de multidisciplinaire locatiestrateeg Forward Associates.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230711552913/nl/

Photo courtesy of ASM Global

Photo courtesy of ASM Global

RonBension, President en CEO van ASM Global, verklaarde: “Naarmate we geavanceerde technologieën en industriedisruptoren op wereldschaal blijven omarmen en gerenommeerde content produceren via onze ongeëvenaarde relaties, culinaire kunsten, duurzame oplossingen en klantwinstgevendheid, creëren we een nieuwe snijpunt dat deze kenmerken samensmelt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSONEN VOOR DE MEDIA:

Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
818-264-6812

Alex Sutton
ASM Global VK/EU
alex@galapr.co.uk
+44 7834 284401

Check out our twitter: @NewsNovumpr