17:30 uur 28-09-2023

ASM Global en de toonaangevende Finse ontwikkelingsmaatschappij Suvilahden Areena Oy worden partner in de exploratie van een grote entertainmentlocatie in Helsinki

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– ASM Global, ‘s werelds grootste producent van entertainmentervaringen, en Suvilahden Areena Oy hebben een ongekende alliantie aangekondigd om de leiding te nemen in de toekomstige herbestemming van de uitgestrekte iconische en historische Hanasaari elektriciteitscentrale van Helsinki uit 1909.

Het doel van het duo is om zoveel mogelijk van het legendarische gebouw te behouden en tegelijkertijd de lokale cultuur en omgeving te integreren in combinatie met een hypermoderne arena en een festivalterrein binnen de ontwikkeling.

ASM Global zal de muziek- en live-entertainmentlocatie verankeren en tegelijkertijd onderzoeken hoe sportprogramma’s op grote schaal kunnen worden geïntegreerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
Mobiel: 818-264-6812

Check out our twitter: @NewsNovumpr