22:40 uur 04-04-2023

Precisely kondigt Trust ’23 aan en onthult de nieuwste trends, onderzoek en innovaties op het gebied van gegevensintegriteit

De jaarlijkse Data Integrity Summit is het forum bij uitstek voor leiders die ernaar streven gebruik te maken van betrouwbare gegevens voor zelfverzekerde besluitvorming, maximale flexibiliteit en een onverslaanbare klantervaring

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldleider op het gebied van gegevensintegriteit, heeft vandaag details bekendgemaakt voor Trust ‘23, dat plaatsvindt op 16 en 17 mei in de VS en EMEA, en op 17 en 18 mei in APAC. Het virtuele evenement zal naar verwachting duizenden dataprofessionals over de hele wereld samenbrengen om meer te weten te komen over de belangrijkste factoren en strategieën voor data-integriteit om bedrijven te helpen betere bedrijfsresultaten te behalen, ondersteund door vertrouwde data.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230404005371/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Emma Forrest (internationaal)

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr