13:57 uur 21-03-2023

Hansen drijft intradayhandel aan voor Skellefteå Kraft

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en diensten aan de energie-, water- en communicatie-industrie, kondigt met genoegen een nieuwe overeenkomst met Skellefteå Kraft aan, een energiebedrijf dat in Zweden actief is. Als onderdeel van de overeenkomst, zal Skellefteå Kraft, gebruik maken van Hansen Trade voor geautomatiseerde intraday-handelstransacties.

De intraday trading oplossing binnen Hansen Trade zal Skellefteå Kraft in staat stellen de intraday-handelsactiviteiten te automatiseren en aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren op het gebied van balansbeheer. Skellefteå Kraft zal dus in staat zijn om de intradayhandel te automatiseren met een moderne en gebruiksvriendelijke handelsoplossing – waardoor het bedrijf gunstige resultaten kan behalen en zero-touch automatisering kan implementeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Rosier

Directeur, Bedrijfscommunicatie

+61 411 747471

Check out our twitter: @NewsNovumpr