14:55 uur 14-03-2023

PMC Group International kondigt aan dat Copperhead Chemical Company Inc. de Northrop Grumman Strategic Excellence Award ontvangt

MOUNT LAUREL, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Copperhead Chemical Company Inc., een dochteronderneming van PMC Group International, heeft de 2022 Strategic Excellence Award van Northrop Grumman verdiend als onderdeel van hun Supplier Excellence Awards. Deze prijs onderscheidt Copperhead Chemical Company Inc. als een topleverancier binnen Northrop Grumman’s wereldwijde netwerk van meer dan 10.000 leveranciers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005336/nl/

“De prestaties van Copperhead Chemical Company Inc. onderscheiden zich als een van de besten van de beste leverancierspartners”, aldus Matt Bromberg, Corporate Vice President, Global Operations, Northrop Grumman.

Met meer dan 100 jaar ervaring en een toonaangevende fabrikant van energetische materialen, is Copperhead Chemical Company Inc. van vitaal belang om ervoor te zorgen dat Northrop Grumman geavanceerde technologische oplossingen levert met de kwaliteit en snelheid om dringende wereldwijde veiligheidsuitdagingen aan te gaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jane Potts 856-533-1890

jane.potts@pmc-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr