16:31 uur 14-03-2023

PMC Groep en Stichting Chakrabarti doneren aan Ramakrishna Missie Saradapitha Belur Math uit West-Bengalen

MOUNT LAUREL, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Paritosh M. Chakrabarti, zakenman, auteur en filantroop, kondigde vandaag aan dat de PMC Groep en de Chakrabarti Stichting een aanzienlijke donatie van land en eigendom hebben gedaan aan de Ramakrishna Missie Saradapitha Belur Math van West-Bengalen.

“Bijdragen aan de Ramakrishna Missie Saradapitha is een eer. De missie verankert de leer van India’s grootste spirituele leider en vereniger van de mensheid, Swami Vivekananda,” legt Paritosh Chakrabarti uit. “Dit geschenk is voor mij een manier om die idealen te bevorderen. Ik waardeer Belur Math voor het aanvaarden van de donatie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patti Griggs 856-533-1870

pgriggs@pmc-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr