08:31 uur 03-01-2020

PMC Group voltooit overname van de bedrijfsmiddelen van Lanxess Organotin Specialties

MOUNT LAUREL, N.J. – (BUSINESS WIRE) – PMC Group N.A., Inc. (“PMC”) en Lanxess Organometallics GmbH (“Lanxess”) hebben aangekondigd dat PMC de organotin-productlijn van Lanxess (hierna: het bedrijf) heeft overgenomen. De transactie, eerder gerapporteerd op 13 november 2019, werd afgesloten op 30 december 2019. Het bedrijf omvatte de wereldwijde organotin-katalysator van Lanxess, specialiteiten van organotin en tussenproducten.

OVER PMC

PMC Group is een in de VS gevestigd, op groei gericht, gediversifieerd, wereldwijd chemie- en farmaceutisch bedrijf dat zich focust op innovatieve oplossingen voor elke behoefte in een breed scala van eindmarkten, waaronder kunststoffen, consumentenproducten, elektronica, coatings, verpakkingen, mijnbouw, persoonlijke verzorging, voedsel, automotive en farmaceutica. Het bedrijf is gebouwd op een duurzaam groeimodel door innovatie en bevordert tegelijkertijd het maatschappelijk welzijn. PMC werkt vanuit een wereldwijd productie-, innovatie- en marketingplatform met faciliteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over PMC en zijn activiteiten over de hele wereld is te vinden op www.pmc-group.com.

PMC Group Completes Acquisition of Lanxess’ Organotin Specialties Business Assets

MOUNT LAUREL, N.J.–(BUSINESS WIRE)– PMC Group N.A., Inc. (“PMC”) and Lanxess Organometallics GmbH (“Lanxess”) have announced that PMC has acquired Lanxess’ organotin specialties product line (the “Business”). The transaction, previously reported on November 13, 2019, has closed effective December 30, 2019. The Business included Lanxess’ global organotin catalyst, organotin specialties and intermediates product lines.

ABOUT PMC

PMC Group is a US based growth oriented, diversified, global chemicals and pharmaceuticals company dedicated to innovative solutions to every need in a broad range of end markets including, plastics, consumer products, electronics, coatings, packaging, mining, personal care, food, automotive and pharmaceuticals. The company was built on a sustainable model of growth through innovation while promoting social good. PMC operates from a global manufacturing, innovation, and marketing platform with facilities in the Americas, Europe and Asia. More information about PMC and its activities around the world can be found at www.pmc-group.com.

ABOUT LANXESS

LANXESS is a leading specialty chemicals company with sales of EUR 7.2 billion in 2018. The company currently has about 15,500 employees in 33 countries and is represented at 60 production sites worldwide. The core business of LANXESS is the development, manufacturing and marketing of chemical intermediates, additives, specialty chemicals and plastics.

Contacts

Sheila Piccone 856-533-1881

spiccone@pmc-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr