22:24 uur 08-03-2023

Mashreq en i2c bundelen hun krachten om innovatie op het gebied van digitale betalingen in de VAE mogelijk te maken

Regionale bankleider gaat een partnerschap aan met wereldwijde verwerker van emittenten om de fintech-groei in de regio te versnellen

REDWOOD CITY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– i2c Inc. heeft een samenwerking aangekondigd met Mashreq, een toonaangevende financiële instelling in de VAE, om digitale betalingsoplossingen aan te bieden aan de groeiende fintech-industrie in de regio.

De samenwerking maakt gebruik van het flexibele SaaS-platform van i2c, waardoor Mashreq innovatieve betalingservaringen kan bieden aan consumenten, handelaren en fintech-klanten. De plug-and-play-benadering van programmabeheer zorgt er ook voor dat nieuwe mogelijkheden snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. Het partnerschap heeft tot doel het fintech-ecosysteem in de VAE te ondersteunen met ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christine Alemany

Chief Marketing Officer, i2c Inc.

media@i2cinc.com


Rana AlBorno

Public Relations, Mashreq

Tel.: +971551686991

E-mail: RanaAlb@mashreq.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr